Urology Today 2018 Međunarodni urološki simpozij

Poštovane kolegice i kolege,

Veliko mi je zadovoljstvo pozvati Vas na 4. međunarodni urološki simpozij pod nazivom „Urology today 2018.“ koji će se održati u hotelu Olympia u Vodicama od 27. do 30. rujna 2018. godine.

Nakon trogodišnje pauze, organizator ovog stručnog urološkog simpozija opet je Odjel urologije Opće bolnice šibensko-kninske županije uz pokroviteljstvo Hrvatskog urološkog društva. Kao i uvijek do sada istovremeno će se održati i simpozij uroloških medicinskih sestara i tehničara.

Prethodne simpozije uspješno smo organizirali 2012., 2013. i 2014. godine , i opet ćemo se potruditi osigurati visoku razinu pozivom uglednim stručnjacima iz Hrvatske i inozemstva.

U sklopu simpozija bit će obrađene teme iz područja urolitijaze, onkološke urologije, transplantacijske medicine, uroinfekcija, urodinamike, uroginekologije i andrologije, a posebna pažnja će biti posvećena novim operacijskim tehnikama i farmakološkim pristupima liječenja u području urologije.

Također organizirati će se i promocija farmaceutskih tvrtki i proizvoda u za tu priliku posebno pripremljenom izložbenom prostoru.

Pozivamo Vas drage kolegice i kolege, da svakako aktivno sudjelujete u radu simpozija i prijavite svoje radove. Osobito se to odnosi na one mlađe, specijalizante i mlađe specijaliste.

Veselimo se ponovnom susretu u Vodicama,

S poštovanjem,

Mr. sc. Daniel Reljić, dr.med.
predsjednik Organizacijskog odbora